Weerbaar-op-het-werk-gids

Weerbaar op het werk

Zit je job niet helemaal lekker? Loopt het professioneel niet zoals je hoopte? Worstel je met stress, faalangst of perfectionisme? CM kan je helpen.

Image Description

Hoe kan CM helpen


Als Weerbaar-op-het-werk-gids reikt CM je verschillende tools aan om met de vele wendingen in je werk en leven om te gaan. Het doel? Een duurzame loopbaan waar je zelf de regie over voert.

CM-Gezondheidsacademie


De CM-gezondheidsacademie organiseert infosessies, webinars, workshops en cursussen over verschillende thema's. Hieronder vind je een overzicht van interessante sessies rond weerbaarheid:

Cursus mindfulness

Meer info
Happiness@work

Meer info
Ik ben goed genoeg.

Meer info
Assertiviteit anders

Meer info
Arbeidsongeschikt en toch actief

Meer info
Image Description

CM-Gezondheidsconsulent

Is het evenwicht tussen je werk en privé zoek? Vind je moeilijk rust na een drukke werkdag? Houdt de stress je 's nachts wakker?
Ga in gesprek met de CM-gezondheidsconsulent. Tijdens een babbel vertel jij waar je mee worstelt of wat je wilt veranderen.
Je CM-gezondheidsconsulent luistert, motiveert en verwijst indien nodig gericht door.

Image Description

Terug-naar-werk-coördinatoren

Wat als je al een tijdje in arbeidsongeschiktheid zit? De ‘Terug-naar-werk-coördinatoren’ zijn er op dat moment om je te begeleiden om opnieuw aan het werk te gaan.

Image Description

Mindlab

Mindlab is een online-platform met verschillende leermodules over mentaal welzijn. De modules gaan over bijvoorbeeld burn-out, omgaan met stress, timemanagement, zelfzorg … Tot en met 31 maart 2024 betaal je €40 voor toegang tot alle modules.

Image Description

BloomUp

Nood aan een gesprek met een psycholoog of psychotherapeut? BloomUp verlaagt de drempel naar mentale hulpverlening. Via enkele simpele vragen vind je een match met een erkende online-psycholoog.