Geniet straffe CM-voordelen tegen een voordelige prijsCM Gezondheidsfonds gelooft dat gezondheid zoveel meer is dan niet ziek zijn. Daarom geniet je als CM-lid van een ruim aanbod aan diensten en voordelen die je een stap dichter brengen bij een gezonde levensstijl.

Snel je administratie digitaal via de CM-app wanneer het jou past of een persoonlijke dienstverlening wanneer dat nodig is. We bieden het allemaal en dat tegen een voordelige prijs. CM is niet voor niets het grootste gezondheidsfonds van het land!

Wil jij weten wat CM voor jou en je gezin kan bieden?

Mentaal welzijn is een hoofdzaak


Wat je online deelt, is niet altijd hoe je je voelt. Heb jij het mentaal moeilijk? Blijf er niet mee zitten! Zet samen met CM gezondheidsfonds de stap naar hulp!

CM-tandvoordeel


Is je kind toe aan een beugel? Of heb je zelf een kroon, stifttand of implantaat nodig? De kosten kunnen snel oplopen. Goed nieuws! CM-leden krijgen een tegemoetkoming tot 1.050 euro voor orthodontie bij kinderen én tot 1.050 euro voor tandprotheses.

CM-app (NIEUW)


De "Mijn CM-app" is jouw digitale kantoor: altijd en overal beschikbaar voor praktische zaken zoals CM-voordelen aanvragen, gele klevers bestellen of terugbetalingen opvolgen.
Ontdek de mogelijkheden van de app in dit filmpje.

Volg ons op Instagram of Facebook


Volg snel ons Instagramkanaal @CMgezondheidsfonds of onze Facebookpagina @CMgezondheidsfondsWord nu CM-lid