Tot 1.050 euro voor tandprotheses en orthodontieZien lachen doet lachen. En dat doe je liefst met een gezond gebit. Daarom krijg je als CM-lid een tegemoetkoming tot 1.050 euro op orthodontie voor jongeren, tandprotheses en implantaten. Zonder extra kosten. En dit voor plaatsingen en behandelingen vanaf 1 januari 2021.

1.050 euro tegemoetkoming protheses

Een ongelukje is snel gebeurd en een verloren tand komt niet zomaar terug. Bovendien kost een implantaat of prothese veel geld. Daarom voorziet CM een tegemoetkoming van 60% tot 1.050 euro voor protheses zonder (gedeeltelijke) terugbetaling van de verplichte ziekteverzekering. Leden met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen 75% tegemoetkoming.

1.050 euro tegemoetkoming orthodontie kinderen

Is je kind toe aan een beugel? Dan heb je als CM-lid recht op een tegemoetkoming tot 1.050 euro. 60% op remgeld, supplementen en materialen. Het voordeel geldt voor behandelingen gestart vanaf 1 januari 2021. Leden met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen 75% tegemoetkoming.Ben je al CM-lid, dan kun je terecht op de CM-website voor meer informatie over het voordeel voor orthodontie en tandprotheses. Of neem contact op met CM in jouw regio.


Ben je nog geen CM-lid en wil je meer informatie over dit voordeel? Vul onderstaande gegevens in en CM informeert je via e-mail.Je ontvangt de gevraagde info op dit adres
*CM kan je contacteren i.k.v. je vraag
Extra zekerheid


Een beugel, bril of vaste klant bij de kinesist? CM-MediKo Plan beschermt je extra tegen hoge kosten zonder ziekenhuisopname. Zo krijg je onder andere tot 500 euro extra tegemoetkoming tandzorg bovenop het CM-tandvoordeel.